home klare feesten feesten op maat feest-elementen locaties contact

www.maters-roberti.nl/feest

www.marionmaters.nl/feest

Zie ook:

home klare feesten feesten op maat feest-elementen elementenmix locaties contact
voorstelling dansen eten/drinken sfeer spel, quiz, mysterie

Klik op een ballon voor meer info

zang/muziek

Sixties en seventiesfeest, Drents feest, Halloweenfeest, plattelandsfeest, crisisfeest, een themafeest is altijd feest. En met uw bedrijfs-, familie- of vriendenthema kunnen wij natuurlijk uw eigen themafeest maken! Kijk ook op de pagina voor klare feesten op deze site.

Klik hier voor info Klik hier voor info Klik hier voor info Klik hier voor info Klik hier voor info Klik hier voor info Klik hier voor info Klik hier voor info Klik hier voor info Klik hier voor info Klik hier voor info Klik hier voor info Klik hier voor info

Met live gezongen muziek raakt de dansvloer snel vol. In een goede opbouw spelen we gedurende de avond diverse muziekblokjes. Zo gaat het feest vanzelf naar een spetterende climax! Stijldansen, rock, slow, disco, heavy, party, polonaise: wat past bij uw feest?!

Bij uw feest hoort uw soort muziek. Live gezongen natuurlijk, want dat is altijd leuker dan gewoon maar een cd-tje! Van achtergrondmuziek tot meezinger en van dansmuziek tot polonaise. Van easy listening tot stevige pop en van country tot smartlap. Marion Maters zingt alle stijlen graag en goed.

Gedurende het feest laten we steeds iets onverwachts gebeuren. Rondlopende acts langs de tafels, en/of centrale acts, bijvoorbeeld op het podium. Altijd speciaal voor de gelegenheid op maat bedacht en uitgevoerd. Belangrijk daarbij is, dat er mèt de gasten gelachen wordt en niet óm de gasten. Wij werken al meer dan 10 jaar samen met een vaste groep acteurs en actrices, van wie we weten dat ze vakwerk leveren!

Als de gasten arriveren worden ze bij de deur feestelijk welkom geheten. Dat zijn altijd bijzondere ontmoetingen! Zo maken we samen meteen al de juiste sfeer. Met een lach van verrassing op het gezicht komt iedereen binnen.

Tijdens een feest moet er natuurlijk ook iets lekkers gegeten worden. Hapjes, een buffet, of een volledig uitgeserveerd diner. Cruciaal zijn goed overleg vooraf en nauwe samenspraak met de keuken tijdens het feest. Zo worden alle ingrediënten van uw feest smeuïg gemengd en komt alles goed aan bod. Kijk voor meer informatie op de speciale pagina over goede feestlocaties op deze site. Wij kunnen ook voor u een cateraar regelen, bijv. voor een heerlijk Indonesisch buffet!

U kunt ook een feestje bouwen rond één van onze speciale voorstellingen. Avondvullend of een deel daarvan. Bijvoorbeeld met het humoristische liedjesprogramma van het Amsterdams/Drentse duo Karel & Sjaan. Of met de gezellige show van het Drentstalige echtpaar Kees & Corrie. Gegarandeerde pret!

Onze presentator houdt het overzicht tijdens uw feest. Smeedt de diverse onderdelen aan elkaar. Is ceremonie-meester bij officiële momenten. Houdt de tijd en dus het verloop van het feest in de gaten, zodat er niets vergeten wordt. U hoeft dus alleen maar te genieten en feest te vieren!

Welke locatie u ook kiest, wij zorgen dat uw feest iets bijzonders wordt. Overal. Wij maakten al vele feesten in horecagelegenheden, dorpshuizen, fabrieken, tuinen, kantoren, privéwoningen, kerken. Zelfs in een aantal gemeentehuizen en ooit in een oude remise! Kijk voor meer informatie op de speciale pagina over goede feestlocaties op deze site.

Een bijzondere activiteit voor uw feest is bijvoorbeeld een op maat gemaakte quiz. Of een speciaal voor u en uw gasten bedacht spel. Serieus en hilarisch tegelijk! Of er is een mysterie, dat door u en uw gasten moet worden opgelost… Wat u ook kiest, uniek is het altijd.

Een speciaal voor de gelegenheid geschreven lied voegt iets bijzonders toe aan uw feest. Dat kan een luister-liedje vol emotie zijn, een uitbundig feestlied, of zelfs een meezinger.

Van lief liedje tot hilarische heisa, Marion Maters schrijft uw eigen feestlied op maat.

De sfeer van uw feest wordt deels bepaald door de gekozen locatie en de indeling en aankleding daarvan. Ook onze muziek en diverse acts kunnen helpen de sfeer te maken. De uitdaging is, van begin tot eind een sfeer te creëren die past bij u en uw gasten. Zo wordt het een feest om echt van te genieten.

Met een A-kwaliteit geluidsinstallatie zorgt Wim Maters op uw feest voor de perfecte sound in muziek en spraak. Met deze kwaliteit hoeft het allemaal niet zo hard, zodat uw gasten tijdens de muziek nog gewoon met elkaar kunnen praten. Maar als het hard moet, kan dat zeker! Verder heeft Wim de beschikking over vele theaterlampen, om op iedere locatie de juiste sfeer te creëren. Professioneel, niets minder.

Voor grotere events wordt samengewerkt met de

professionals van Addlight en Keen.